RACER

Find din næste carbon racercykel hos Bikespot. Vi har de bedste highend FELT racercykler til spot priser.


Hvadend du leder efter en klassisk racercykel eller en aero racercykel kan vi hjælpe dig. Vi har altid de nyeste racercykler fra FELT samt demo racercykler fra den forrige sæson. Alle vores racercykler er carbon cykler med skivebremser, men med forskellige hjul og gearing. Der er altså en racercykel til de fleste behov og budgetter. Da vi er en online butik kan vi tilbyde dig ekstra skarpe priser på racercykler. Cyklen samles og gennemgåes af vores mekaniker og sendes herefter direkte hjem til din dør 98% samlet.

FELT har to specialbyggede racercykel modeller, der hjælper dig med at nå det øverste trin på podiet, uanset om det er i din lokale cykelklub eller til professionelle cykelløb. 
AR er den mest avancerede landevejscykel de nogensinde har lavet og den mest aerodynamiske også. Men den er ikke bare hurtigere end alle sine forgængere - den er også bedre på alle måder.
FR er en mere traditionel racercykel med runde rør, med en tidløs silhuet, klassiske racercykelmanerer og en let konstruktion. Disse kvaliteter skaber en cykel, der udmærker sig ved store bjergbestigninger og tilsvarende nedkørsler.

Hvis du søger en specifik FELT racercykel som du ikke kan finde hos Bikespot er du velkommen til at sende os en email. Så undersøger vi hvad der er af muligheder - selvfølgelig stadig til spot pris.