OM BIKESPOT

 

Hvad er Bikespot?

 

Bikespot sælger FELT cykler til spot priser. Hos Bikespot sælger vi et bredt udvalg af nye FELT cykler samt FELT demo cykler. Demo cykler er cykler som har kørt få gange, og som du kan erhverve dig til en ekstra god pris.

Vi samarbejder med nogle cykelmekanikere/butikker, vores såkaldte Bikespots. Alle Bikespots er professionelle og uddannede cykelmekanikere, som kan yde den service der kræves og har den viden som der er brug for.

Hvis du leder efter en specifik FELT cykel som du ikke finder på vores webshop, kan du sende os en e-mail med dine ønsker og så ser vi om vi kan skaffe den hjem til dig.

 

Hvordan fungerer det?

 

Levering til din adresse:

Nye cykler:
Ved bestilling af nye cykler er der en leveringstid på ca. 4-5 hverdage. Cyklen sendes med DHL fra Spanien direkte til din adresse og når cyklen er sendt modtager du en email med trackingoplysninger. Cyklen er samlet og gennemgået af en mekaniker og leveres 98% samlet i en stor kasse.

 

Demo cykler:
Ved bestilling af demo cykler er der en leveringstid på ca. 4-5 hverdage. Demo cyklen sendes med DHL fra Spanien direkte til din adresse og når cyklen er sendt modtager du en email med trackingoplysninger. Demo cyklerne er nyserviceret og leveres 98% samlet i en stor kasse.

 

Hvem står bag Bikespot?

 

Bikespot ejes af Bikestardo der er et spansk firma med en dansk indehaver.

 

Bikestardo SL.

CVR-nummer: ES-B93578094

Calle Meloncillo, Los Caballos 1

29649 Mijas Costa

Spanien

 

E-mail: info@bikestardo.com

Telefon nr.: +45 60 12 12 15