HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Bikespot er ejet af Bikestardo SL.
CVR-nr. ES-B93578094
Calle Meloncillo, Los Caballos 3
29649 Mijas Costa
Spanien
E-mail: info@bikestardo.com
Telefon: +45 60 12 12 15
 

 


Betaling

Når du handler på Bikespot.dk kan du anvende følgende betalingsmetoder:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Visa Debit
  • Visa Kredit
  • Mastercard Debit
  • Mastercard Kredit
  • Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling på Bikespot.dk. Bikespot.dk har en aftale med Clearhaus, så alle betalinger gennemføres på en SSL-sikret forbindelse.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser på websitet er inkl. spansk moms.
Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel. Hvis du ikke køber direkte på vores website men via en faktura er beløbet i EUR inkl. spansk moms.


Levering

Levering til din adresse:

Nye cykler:
Ved bestilling af nye cykler er der en leveringstid på ca. 4-5 hverdage. Cyklen sendes med DHL Parcel Spain fra Sydspanien direkte til din adresse og når cyklen er sendt modtager du en email med trackingoplysninger. Cyklen er samlet og gennemgået af en mekaniker og leveres 98% samlet i en stor kasse.

Demo cykler:
Ved bestilling af demo cykler er der en leveringstid på ca. 4-5 hverdage. Demo cyklen sendes med DHL Parcel Spain fra Sydspanien direkte til din adresse og når cyklen er sendt modtager du en email med trackingoplysninger. Demo cyklerne er nyserviceret og leveres 98% samlet i en stor kasse.

Normalt er det 4-5 hverdages leveringstid med DHL Parcel Spain fra Sydspanien til Danmark. Vejrforhold og andre faktorer kan påvirke dette og Bikespot kan ikke gøres ansvarlige for forsinkelser grundet force majeure.

Når du har modtaget din cykel har du 3 dage til at indberette eventuelle skader som er opstået under transporten. Husk at sende billeder af selve cyklen så vel som kassen. Vi sender altid med fuld forsikring med DHL og skal reklamere hos dem indenfor 7 dage.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale med flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til mail@bikespot.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til, upload i PDF og send). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af demo cykler.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vi anbefaler derfor at du sender den retur med fuld forsikring hos det valgte fragt selskab. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du skal altid sende en email os først, så vi kan guide dig.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale eller fabrikation. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis der er opstået en skade under transporten skal vi have svar senest 5 dage efter at du har modtaget cyklen, så vi kan reklamere hos DHL. Vi sender altid med fuld forsikring med DHL så vi er sikret hvis der sker skader under transporten.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. En reklamation skal meddeles til os ved at sende os en e-mail. Du bedes beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du skal altid sende en email til info@bikestardo.com først, så vi kan guide dig.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Bikespot.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på Bikespot.dk er Henrik Wibskov.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos Bikespot.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@bikespot.dk.
 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på info@bikestardo.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 20.05.2021